Assortiment

Vermeulen & Den Otter produceert een uitgebreid assortiment aan zowel brood als gebak. Wij doen dit voor consumenten maar ook voor een groot aantal verschillende bedrijven.

Ons assortiment varieert van standaard broden tot heerlijke desembroden, en van een appelflap tot luxe desserttaartjes. Zo bevoorraden wij complete bedrijfskantines en restaurants tot het leveren van traktaties en lunches. Wij werken op bestelling. Uw bedrijf geeft bij onze verkoopafdeling de bestelling door en de volgende dag wordt deze bij u op locatie geleverd. Of u nu een kleine horeca-ondernemer, een bakker, een kantine of een groot pretpark bent, wij leveren altijd dagverse producten.

Wij creëren en produceren ook op maat. Denk hierbij aan speciale traktaties rondom kerst, taart of gebak in de vorm van uw logo of met een bijzondere opdruk.

Bent u nieuwsgierig hoe Vermeulen & Den Otter een smakelijke aanvulling op uw bedrijf kan zijn? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag verrassen door ons grote assortiment van onze brood- en banketbakkers!

Kamelka bonbons

Specialiteiten

Brood en Kleinbrood

Brood | Kleinbrood

Dieet en Allergenen

Dieet en Allergenen

Koek, cake en banket

Koek | Cake | Banket

Taarten Gebak en Vlaaien

(Bruids)taarten | Gebak | Vlaaien

Gebak grootverpakking

Gebak grootverpakking

Receptie en Traktatie gebak

Receptie | Traktatie

Specialiteiten

Specialiteiten

Feestartikelen

Feestartikelen

Themataarten

Themataarten

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06