Vermeulen den Otter
U kunt uw bestel lijst nog invullen t/m donderdag 28 maart. Ook via de webshop mogelijk!
Carnaval staat weer voor de deur! En dat vieren we met een feestelijk assortiment. Heerlijke mini Bossche Bollen en het regent confetti op onze tompouce, muffins en donuts.
En op maandag 12 en dinsdag 13 februari hebben we een “extra Carnavalskraker” 🤩
5 worstenbroodjes voor maar €7,75.
Alles voor een goeie bojum. 😋
⏰ Zien we jou ook in een van onze winkels? Houd dan ook rekening met de aangepaste openingstijden.
Team Vermeulen & Den Otter wenst iedereen een fijne Carnaval!

Verspillingsvrij t/m de laatste boterham

Bakken, verpakken, vervoeren; we stoppen enorm veel energie in ons brood. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk brood verspillen. Dus vries je brood in en maak van het oude brood wat lekkers. Want als je elke boterham eet, ben je lekker bezig voor de planeet!

 DE BESTE TIPS EN HEERLIJKE RECEPTEN

“Verspillingsvrij tot en met de laatste boterham. Doe je met ons mee? ”

KLIK HIER en lees snel verder. Ontdek de beste tips en recepten!

Vacature: Banketbakker 30 – 38 uur

VACATURE BANKETBAKKER | 30 – 38 UUR
Ben jij de kers op de taart?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste banketbakker. Ben jij wel in voor een vers avontuur? Lees dan snel verder en dan gaan we er samen wat moois van bakken!

KLAAR VOOR EEN (NIEUWE) UITDAGING?
“Wie bij iedereen in de smaak wil vallen, moet banketbakker worden”

En bij Vermeulen & Den Otter werk je als banketbakker met heel veel smaken! 6 dagen per week bereiden wij een zeer uitgebreid assortiment aan taarten, gebak, koekwerk en andere speciaal producten. En wat dacht je van onze (h)eerlijke fair trade producten uit onze eigen chocolade atelier! Het is onze passie om voor iedere gelegenheid een smakelijk en verantwoord geluksmoment te creëren.

Onze specialiteiten? Dat zijn natuurlijk onze Bossche bollen en Appelfleurtjes. Het recept? Dat hopen we snel met je te mogen delen.

Smaakt dit naar meer? Lees dan hier de volledige vacature.

Stuur je gemotiveerde brief met cv naar sollicitatie@vermeulendenotter.nl t.a.v. Silvia Pechtold of bel naar 073-5112406.

🎁 Fijne feestdagen 🍫

It’s The Most Wonderful Time Of The Year! Onze winkels staan al boordevol met lekkernijen voor een onvergetelijke Kerst. Ontdek een overvloed aan lekkers, speciaal gemaakt om de magie van Kerst tot leven te brengen.

Kerstlijst 2023
Voorkom teleurstelling en lever je Kerstlijst tijdig in bij jouw favoriete winkel of bestel gemakkelijk via de webshop. LET OP: Lever je Kerstlijst vóór woensdag 20 december om 12:00 uur in en haal je bestelling op zaterdag 23 of zondag 24 december op jouw gewenste filiaal op.

Openingstijden – Kerst 2023

 

Opzoek naar een smakelijk relatiegeschenk?
Ook voor grote aanvragen kun je bij ons terecht! Verwen jouw collega’s, medewerkers en/of relaties met een smakelijke creatie. Wij kunnen de meeste producten zelfs omtoveren tot een gepersonaliseerd cadeau voorzien van bijvoorbeeld een logo.

Neem vrijblijvend contact op via verkoop@vermeulendenotter.nl en vraag naar de mogelijkheden. Dan maken wij met veel plezier een offerte op maat.

HET RAD VAN SINTERKLAAS 🎁
Wij belonen onze trouwe klanten tijdens de Sinterklaas Draai & Win dagen! Onze winkels zijn alweer omgetoverd en liggen vol met Sint lekkernijen. En bij een besteding van minimaal € 10,00 aan Sintartikelen mag je een draai geven aan het rad van Sinterklaas. Zo maak je kans op de hoofdprijs (4 tickets t.w.v. € 76,00 voor Ouwehand Light Nights!) of win je een leuk schoencadeautje of een lekkernij uit onze (banket)bakkerij. Een leuk spel voor jong en oud!

Start:    woensdag 8 november
Einde:   zaterdag 2 december

HET RAD 🍫
Het rad heeft vier verschillende afbeeldingen:

–              Afbeelding Sinterklaas met de hoofdprijs -> Vul de kanskaart in en maak kans op de hoofdprijs!

–              Afbeelding met product -> Je wint een lekkernij van de (banket)bakkerij!

–              Afbeelding met cadeautjes -> Je wint een leuk schoencadeautje!

–              Afbeelding met swirl -> Draai nog een keer en maak nog steeds kans!

–              Afbeelding met de (mis)poes -> helaas geen prijs…volgende keer beter

HOOFDPRIJS 🏆
Ben jij de gelukkige die ervandoor gaat met 4 tickets t.w.v. € 76,00 voor Ouwehand Light Nights, het lichtspektakel van Ouwehand Dierenpark in Rhenen?! Op maandag 4 december maken we de winnaar bekend.

SINTERKLAAS ASSORTIMENT
Oh kom maar eens kijken … naar ons uitgebreide Sint assortiment! Onze winkels staan al boordevol met lekkernijen die zelfs de goedheiligman niet kan weerstaan! Ontdek een overvloed aan lekkers, speciaal gemaakt om de magie van Sinterklaas tot leven te brengen. Neem alvast een kijkje op onze webshop.

SPELREGELS

  • Bij een besteding van minimaal € 10,00 aan Sinterklaas-artikelen mag je 1x draaien aan het rad
  • Koop je lekkernijen in een van onze winkels of via de webshop
  • De Sinterklaas Draai & Win dagen zijn van 8 november t/m 2 december
  • Op 4 december maken we de winnaar van de Hoofdprijs bekend

🎁 Sinterklaas Assortiment 🍫

Oh kom maar eens kijken … naar ons uitgebreide Sint assortiment! Onze winkels staan al boordevol met lekkernijen die zelfs de goedheiligman niet kan weerstaan! Ontdek een overvloed aan lekkers, speciaal gemaakt om de magie van Sinterklaas tot leven te brengen.

Voor ieder wat wils:

🍬 Chocoladeletters in alle smaken

🍪 Knapperige pepernoten, speculaas staven, amandelletters en nog veel meer!

🍰 Dagvers Sinterklaas en Pieten gebakjes (vanaf 13 november verkrijgbaar)

🍫 Exclusieve chocolade creaties – een verleidelijke traktatie om te delen (of om stiekem helemaal voor jezelf te houden).

🎁 Kom in de feeststemming en verwen jezelf en je dierbaren met ons Sint-assortiment vol lekkernijen! Neem een kijkje op onze webshop of kom gezellig langs in een van onze winkels.

Opzoek naar een smakelijk relatiegeschenk?
Ook voor grote aanvragen kun je bij ons terecht! Verwen jouw collega’s, medewerkers en/of relaties met een smakelijke creatie. Wij kunnen de meeste producten zelfs omtoveren tot een gepersonaliseerd cadeau voorzien van bijvoorbeeld een logo.

Neem vrijblijvend contact op via verkoop@vermeulendenotter.nl en vraag naar de mogelijkheden. Dan maken wij met veel plezier een offerte op maat.

Terugblik – Chocoladeletters maken

Terugblik – Chocoladeletters maken

De drukste en tevens mooiste periode van het jaar staat weer voor de deur! Een mooi moment om onze collega’s alvast voor te stomen op de komst van Sinterklaas en de Kerstman.

Onze collega’s van de Bakkerij gingen op bezoek bij onze Banketbakkerij. Bakkers, schoonmakers, chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers hebben, letterlijk en figuurlijk, geproefd van een werkdag als banketbakker.

Wanneer de proefperiode letterlijk wordt genomen …
We gingen meteen enthousiast van start met de workshop chocolade letters maken. Met een spuitzak vol roomboterchocolade en bakjes Sint-decoratie werden de mooiste creaties gemaakt. Het motto: “veeul voor weinig” werd bij het wegen van de letters wel duidelijk.

Nu snel door met de rondleiding, voordat de volgende groep geen decoratie meer over heeft. Bas Vermeulen nam ze mee door de Banketbakkerij en liet ze alle hoeken van de bakkerij zien. Van de bakkant, gebakkant, koelingen, vriezers, voorraad tot aan de kantine. Daar werd nog even nagepraat onder het genot van een kop koffie of thee met….uiteraard… nog meer zoete lekkernijen!

De chocoladeletters werden ingepakt en als mooie afsluiter kregen ze ook nog een taartje voor het thuisfront mee.

Onze collega’s zijn de “proefperiode” als banketbakker foutloos doorgekomen.

Smaakt dit naar meer?
Dinsdag 14 november komen de winkelmedewerkers van Vermeulen & Den Otter op bezoek. Wil jij hier ook bij zijn? Dat kan! We hebben nog leuke en uitdagende vacatures open staan.

2 oktober – Seizoenswissel!

Knus het najaar in met ons seizoensassortiment!
Vanaf 2 oktober

We gaan knus het najaar in met onze vertrouwde producten, maar ook met nieuwe smaakvariaties. We gaan de aardbeien en kersen vervangen door … kaneel, mokka, stoofpeer en nog veel meer! Dat wordt weer genieten!

We nemen dus (tijdelijk) afscheid van de voorjaar producten en ruilen deze in voor herfstkleurige smaakvariaties.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze webshop of in onderstaande overzicht.

BBQ WINACTIE – 10 juli t/m 26 augustus

Maak kans op een Central Park gasbarbecue t.w.v. €399,-! 😎
Van 10 juli t/m 26 augustus

Bij deze zomerse temperaturen kan een BBQ natuurlijk niet ontbreken. Daarom maak je van 10 juli t/m 26 augustus kans op een Central Park gasbarbecue t.w.v. € 399,-

Hoe speel je mee?

Bij aankoop van een van de onderstaande Zomer-specials in onze winkels!

ZOMER-SPECIALS
• Stokbrood divers
• Margrietbroodje gesorteerd
• Zomerfestival gebakje

Bij aankoop van een geselecteerde Zomer-special ontvang je een kaartje dat je na het invullen in de
aangegeven grabbelbox kunt achterlaten. Op 30 augustus maken we de winnaar bekend…
En wie weet staat deze eye-catcher straks bij jou in de tuin te smoken. De producten van Vermeulen & Den Otter maken jouw zomeravonden helemaal compleet.