Werken bij Vermeulen & Den Otter

Al meer dan 90 jaar voorzien wij onze klanten iedere dag van vers brood en heerlijk banket. Dit doen we met een team bestaande uit bakkers, administratie, verkoop, winkelmedewerkers en chauffeurs. Allemaal met een passie voor hun beroep en voor brood en banket.

Deze passie straalt ook door in onze organisatie. We zijn trots op ons werk en onze mensen. Vermeulen & Den Otter zet zich in voor een goede werkomgeving en houdt onze werknemers niet alleen zoet, maar ook zeer tevreden. Samen bakken we er iedere dag weer iets moois van.

Openstaande vacatures

Droom je ook van een carrière als ambachtelijke brood- of banketbakker? Of een andere functie bij ons in de bakkerij? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct. We leren je graag kennen!

Broodbakker   Banketbakker


Neem contact met ons op

Vragen of opmerkingen over onze vacatures? We staan je graag te woord. Neem contact met ons op via: sollicitatie@vermeulendenotter.nl  of bel 073-5112406.

 

Vacature: Broodbakker

Ben jij een échte ambachtelijke broodbakker? En ben je wel in voor een nieuw, vers avontuur? De grootste ambachtelijke bakker van Noord-Brabant is namelijk op zoek naar nieuwe broodbakkers. Klinkt dat je ovenheerlijk in de oren? Lees dan snel verder!

Met een grote bakkerij in Vlijmen en een banketbakkerij en chocolaterie in het centrum van Vught is Vermeulen & Den Otter een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. We leveren dagelijks kleinschalig aan consumenten maar ook aan mooie organisaties zoals de horeca, groothandel, pretparken en dierentuinen. We zijn een grote en gestaag groeiende organisatie die het vak nog steeds als echte ambachtslieden omarmen. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe ambachtelijke broodbakker voor onze broodbakkerij in Vlijmen.

Het komt voor de bakker

Klanten willen iedere dag vers brood. Dit brood komt van jouw handen. Als ambachtelijke bakker bij Vermeulen & Den Otter bereid je dagelijks een broodassortiment aan de hand van onze recepturen. Je draait het deeg, legt broden in en bakt ze handmatig af. Ook houd je de kwaliteit van het productieproces goed in de gaten. Kortom: Je bent die passievolle bakker die iedere dag weer mensen voorziet van vers gebakken, heerlijk geurend brood.

Wat heeft onze ideale collega in huis?:

 • minimaal een afgeronde bakkersopleiding;
 • werkervaring bij een ambachtelijke bakkerij;
 • een positieve en flexibele instelling;
 • passie voor het vak en de wil om hierin te blijven ontwikkelen;
 • bekend met de hygiëneregels binnen een bakkerij.

Je krijgt er een hoop voor terug:

 • je werkt géén nachtdiensten. Indien wenselijk kun je soms een avonddienst werken waarvoor je bijvoorbeeld een vrije zaterdag terugkrijgt;
 • een goed salaris afhankelijk van je werkervaring;
 • de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken;
 • een set goede arbeidsvoorwaarde waar we trots op zijn;
 • een gezellige werksfeer met ambachtslieden die een passie hebben voor het vak;
 • korting op producten van Vermeulen & Den Otter.

Graag een graantje meepikken?

Als bovenstaande tekst je enthousiast heeft gemaakt, laat deze vacature dan niet te lang rijzen. We zijn namelijk per direct op zoek naar jou! Graag ontvangen wij van jou je Curriculum Vitae en een korte motivatie waarom jij je graag aansluit bij ons ambachtelijke team. Je kunt je sollicitatie per mail versturen naar sollicitatie@vermeulenendenotter.nl.

Naar top   Solliciteer nu!

 

Vacature: Banketbakker

Ben jij banketbakker en wil je wel eens veranderen van spijs? De grootste ambachtelijke bakker van Noord-Brabant is namelijk op zoek naar nieuwe banketbakkers. Klinkt dat zoet? Lees dan snel verder! 

Met een grote bakkerij in Vlijmen en een banketbakkerij en chocolaterie in het centrum van Vught is Vermeulen & Den Otter een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. We leveren dagelijks kleinschalig aan consumenten maar ook aan mooie organisaties zoals de horeca, groothandel, pretparken en dierentuinen. We zijn een grote en gestaag groeiende organisatie die het vak nog steeds als echte ambachtslieden omarmen. Momenteel zijn we op zoek naar gemotiveerde banketbakkers die onze dagelijkse ambacht begrijpen. 

Een zoet karweitje 

Iedere dag gaan er een tal van zoetwaren over onze toonbank. Die heerlijke patisserie, komt als banketbakker bij Vermeulen & Den Otter allemaal uit jouw handen. In onze bakkerij in Vught ben jij dan ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van de ingrediënten en het bereiden van onze recepturen. Ook maak je taarten en andere zoetwaren klaar voor bestellingen. En zorg jij er samen met de rest van het team voor dat onze klanten een lach op hun gezicht krijgen wanneer ze de mooie creaties te zien krijgen. Daarnaast draai je ook mee in onze chocolaterie en maak je op een ambachtelijke wijze bonbons en andere chocolade lekkernijen. 

Wat heb jij als banketbakker in huis?:

 • minimaal een afgeronde banketbakkersopleiding of een vakopleiding tot patissier;
 • werkervaring bij een ambachtelijke bakkerij;
 • het is een bonus als je werkervaring hebt bij een chocolaterie;
 • een positieve en flexibele instelling;
 • passie voor het vak en de wil om hierin te blijven ontwikkelen;
 • bekend met de hygiëneregels binnen een (banket)bakkerij.

Wat bieden wij jou:

 • een goed salaris afhankelijk van je werkervaring;
 • de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken;
 • een set goede arbeidsvoorwaarde waar we trots op zijn;
 • een gezellige werksfeer met ambachtslieden die een passie hebben voor het vak;
 • korting op producten van Vermeulen & Den Otter.

Ben jij de crème de la crème waar wij naar op zoek zijn?  

Heeft de bovenstaande tekst iets in je los gemaakt en lijkt het je leuk om voor onze prachtige organisatie te werken? Dan maken wij graag kennis met jou! Graag ontvangen wij van jou je Curriculum Vitae en een korte motivatie waarom jij je graag aansluit bij ons ambachtelijke team. Je kunt je sollicitatie per mail versturen naar sollicitatie@vermeulenendenotter.nl. Wacht vooral niet te lang want we hebben per direct jouw ervaring nodig in onze banketbakkerij in Vught. 

Naar top   Solliciteer nu!

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures :         

 chau   brood   lunchr   zat 

 

 

 

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06