Werken bij

Bij Vermeulen & Den Otter werken mensen die met passie hun beroep uitoefenen. Onze bakkers, administratie, verkoop, winkelmedewerkers en chauffeurs zijn allemaal met dezelfde motivatie aan het werk: dagelijks heerlijke, hoogwaardige brood- en banketproducten leveren aan mensen. Dit stralen wij dan ook binnen onze hele organisatie uit. We staan midden in de samenleving, Vermeulen & Den Otter voelt zich verantwoordelijk voor de mensen die bij en met ons werken. Daarnaast zetten we ons als werkgever in voor tevreden en gemotiveerde medewerkers.

 

 

 

 

Voor meer informatie kun je mailen naar sollicitatie@vermeulendenotter.nl  of bel 073-5112406 
Op dit moment hebben wij de volgende vacatures :   banket   chau   broodlunchrzat

                                                                  

BROODBAKKER: De ene week werk je in de ochtend van 6.00 uur tot 14.00 uur, de andere week werk je in de middag/avond van 12.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag ben je altijd vrij, wel wordt er van je verwacht dat je eens in de 4 weken meedraait in een zondagdienst van 8.00 uur tot 16.00 uur .

CHAUFFEUR: Je begint om 00.00 uur 's nachts en je bent zaterdag rond 8.00 uur in de ochtend klaar. 

WINKEL / LUNCHROOM MEDEWERKER: Uren in overleg 24-30 uur per week

ZATERDAG / VAKANTIEHULP: Voor de Helvoirtseweg in Vught én voor de winkel/lunchroom in den Bosch aan de Leeghwaterlaan (achter het station). Vanaf 15 jaar uren in overleg

 

 

 

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06