Top bakkers

Vermeulen & Den Otter is aangesloten bij Top Bakkers. Een landelijke organisatie die ambachtelijk brood van de warme bakker naar de retail en foodservice brengt. De ideale manier om ons ambachtelijke brood en banket, dat op eerlijke en pure wijze is gemaakt, op een efficiënte manier naar zoveel mogelijk mensen te brengen. Zodat iedereen van onze heerlijke producten kan genieten.

Top Bakkers wil heel Nederland laten genieten van het lekkerste brood en banket. ‘Lekker’ betekent in dit geval: dagelijks vers, ambachtelijk gebakken, verrassend assortiment, administratieve ontzorging en vanuit de regio geleverd.

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedienen zij zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat deze bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt Top bakkers van organisaties die vanuit 1 centraal gelegen bakkerij werken.

De Top Bakkerijen worden landelijk ondersteund door professioneel account- en kwaliteitsmanagement vanuit het kantoor in Apeldoorn.

Top Bakkers

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06