MVO

Wij maken er ons sterk voor dat onze producten op een verantwoorde wijze geproduceerd worden. Een goed inzicht in onze productieketen is een randvoorwaarde om dit te kunnen realiseren.

Waar mogelijk kiezen wij voor producenten die zich inzetten voor goede arbeidsomstandigheden.

Duurzaamheid

Een goed voorbeeld daarvan is Callebout chocolade. Wij maken al onze chocolade producten van Callebout chocolade met het QPP kenmerk. Dit is een fairtrade keurmerk dat de cacaoboeren ondersteund. Klik hier voor meer informatie.

Logo QPP

VDO - Reductie zout

 

Reductie van zout en suiker

Vermeulen & Den Otter voldoet reeds vanaf 2013 aan de norm van 1.8 % zout in brood.

In het kader van de voedselkwaliteit en met name waar het de gezondheid van de brood- en banketproducten betreft wordt door Vermeulen & Den Otter heel bewust met zout en suiker omgesprongen. De vraag naar gezonder voedsel neemt de laatste jaren alleen maar toe en omdat brood een van de belangrijkste, dagelijkse voedingsmiddelen is, heeft dat een behoorlijk effect. Dit heeft gezorgd voor zowel een zout- als suikerreductie. Ook dit draagt bij aan de kwaliteit van onze producten, want ons brood en banket moet niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Daarmee laat Vermeulen & Den Otter duidelijk zien hoe kritisch zij is op productkwaliteit.

Brownies & Downies

Vermeulen & Den Otter steunt Brownies & Downies Kaapstad

Brownies & Downies Kaapstad is een organisatie die wij een warm hart toedragen. De dochter van Bas Vermeulen (eigenaar van Vermeulen & Den Otter) heeft deze vestiging in Kaapstad opgezet.
Vermeulen & Den Otter heeft al verschillende acties georganiseerd om dit goede doel te ondersteunen. Dit zullen wij in de toekomst ook blijven doen.

Via dit filmpje zie je hoe Brownies & Downies in Kaapstad bijzonder werk verricht.

 

 

Vragen? Mail naar verkoop@vermeulendenotter.nl of bel naar 073 511 24 06