Bruidstaarten

Op deze pagina vindt u een greep uit ons bruidstaarten assortiment. De taart voor de mooiste dag van je leven, dat laat u toch aan de specialist over? In onze winkels kunt u op uw gemak ons nieuwe boek bekijken met daarin de mogelijkheden.

Uiteraard helpen onze medewerkers u graag voor een advies op maat. Of u nou van modern, klassiek of trendy houdt, bijna alles is mogelijk bij Den Otter. Uiteraard kunt u de verschillende smaken bij ons proeven. Smaken zoals chipolata, italiaans ijs, chocolade mousse of het frisse serré gras. Dit kan uitsluitend op afspraak zodat wij ook voor u de tijd vrij kunnen maken.

De hit van dit moment, de cupcakes in verschillende dessins en afwerkingen, ook voor communie, verjaardag en geboorte verkrijgbaar. En als je ze dan presenteert op onze cupcake etagère dan kan uw dag niet meer kapot.

Bel of mail ons en kom kijken in onze winkel naar de mogelijkheden voor uw bruidstaart, cupcake en/of geschenkje. ons en kom kijken in onze winkel naar de mogelijkheden voor uw bruidstaart, cup cake en/of geschenkje. Het kan een bonbonnetje met uw naam of afbeelding voor bij de koffie, of in een doosje om met de gast mee naar huis te geven. Of een chocolade flik met tekst in een leuke koker, laat u verassen met wat er mogelijk is. Wellicht vind u een bruidstaart van 7 hoog een beetje to much, vul hem aan met cake petit fours, verkrijgbaar in diverse afwerkingen.

Voor meer informatie over trouwen kijk dan hier: alles over trouwen op de Trouwshop

Reacties zijn gesloten.